Cím: 4225 DEBRECEN, ÉSZAKI SOR 30.Tel/Fax.: +36 (52) 387-903 E-mail: info@civislakk.hu

2K szerkezeti adalék műanyaghoz - durva es finom

db
Mobihel 2K szerkezeti adalék műanyaghoz a MOBIHEL 2K fedő zománcfestékekhez és színtelen lakkokhoz, műanyag részek festéséhez ajánljuk.

Jellemzők:
Adalék a MOBIHEL 2K fedő zománcfestékekhez és színtelen lakkokhoz, műanyag részek festése esetén. Akril gyanta alapú, magas viszkozitású, a dobozban hasonló a külseje, mint a mattító szernek. Idővel a termékben lévő nehéz mattító szer és a szerkezeti adalék kicsit leülepszik, ezért fontos, hogy a dobozt használat előtt jól felkeverjük, mert így tudjuk biztosítani a bevonat egyenletes szerkezetét.

Felhasználás:
A MOBIHEL 2K durva es finom szerkezeti adalékot műanyag részek lakkozásakor használjuk, amikor a bevonattal a lakkozandó műanyagnak jellegzetes műanyag külsőt akarunk biztosítani (szerkezeti vagy matt hatás).
Csak 2K fedő zománcfestékekhez és színtelen lakkhoz adagolható. Mint ahogy már maga a név is elárulja, a MOBIHEL 2K finom szerkezeti adalékkal finomabb (apró) szerkezet biz¬tosítható. A MOBIHEL 2K durva szerkezeti adalékkal pedig durvább (nagyobb) a bevonat szerkezete. Az adalékot bármely színárnyalathoz hozzá lehet keverni, azt viszont tudni kell, hogy az adalék gyengíti a fedőképességet, ami elsősorban a már alapjában is gyengébb fedőképességű színárnyalatok miatt fontos.

Használati utasítás:
A MOBIHEL 2K finom es durva szerkezeti adalékot 100% -ban kell a komponenshez keverni. A keverési arány tehát a következő: 1 egységnyi A komponens: 1 egységnyi adalék, és ezt 2: 1 arányban keverjük az edzővel. A megmunkálási viszkozitáshoz nincs szükség hígításra.
Ha még jobban szeretnénk javítani a bevonat rugalmasságán, hozzáadhatunk meg 20 - 30% MOBIHEL 2K elasztik adalékot, amely kiegészítésképpen meg tovább gyengíti a fedőképességet. Használatát ezért nem javasoljuk gyengébben fedő színárnyalatoknál.
A bevonat túl nagy rétegvastagságának elkerülése érdekében, amely a műanyag rugalmassága miatt nem ajánlatos, javasoljuk az átmeneti MOBIHEL Alapozó egyszeri felhordását hasonló színárnyalatban, mint amilyen a fedő 2K bevonat lesz (pi: a fekete 2K színárnyalat alá egy réteg MIX 361 alapozót viszünk fel).

Tárolás:
Eredeti, zárt csomagolásban +5 és +20°C közötti hőmérsékleten tárolva 1 év, illetve a csomagoláson feltüntetett dátumig.

Lángfok:
27°C az ISO 3679 szerint

Biztonsági utasítás:
R10, R52/53, R66, R67, S2, S16, S37/39, S46, S51, S61 

 

 
Biztonsági adatlap
(FINOM)

Biztonsági adatlap
(DURVA)

«« Vissza