Cím: 4225 DEBRECEN, ÉSZAKI SOR 30.Tel/Fax.: +36 (52) 387-903 E-mail: info@civislakk.hu

Szolgáltatásaink

LAKOSSÁGI ANYAGOK
Lakossági festékeket a HELIOS színkeverő gépen keverjük.Spektra beltéri latex és mosható falfesték, Spektra kültéri falfesték, Spektra vakolat,Tessarol zománc és Bori lazúr színkeverése több 1000 színben.Hozott színminta alapján egyedi színek színkeverését is válaljuk.
Üzletünkben megtalálhatók, a profi minőségü festő szerszámok, a takarófóliák, a maszkoló  és ragasztószalagok, porvédő maszkok, kesztyük, védőszemüvegek, pvc vágó kések  a festéshez mázoláshoz szükséges  ecsetek, hengerek mindenféle mérete és még sok más szükséges kiegészítő.
 
AUTÓFÉNYEZÉSI SEGÉDANYAGOK
MOBIHEL autófestékekek színkeverése akril és metál színekben.Autófesték színkeverésnél segítünk a gépjármü színkódjának kiválasztásában. Kisebb felületü javítások esetén a kikevert festéket SPRAY  palackba is bele tudjuk tölteni egy spray töltő gép segítségével.Foglalkozunk továbbá egy és két komponensü polieszter kittek, fújható kittek, töltő alapozók, alvázvédők, rücsik, csiszolópapírok, fényező pisztolyok és számos egyéb fényezéshez szükséges kiegészítőkkel segédanyagokkal.

CSISZOLÓ ANYAGOK
Boltunkban kiválló minőségü csiszoló anyagok találhatók pl: SIA, KLINGSPOR, NORTON Csiszoló papírok és vásznak legyen az barkács vagy ipari felhasználó csiszoljon vasat, falat, fát,müanyagot használja vizesen vagy szárazon tegye azt rezgő excenteres- körcsiszoló gépre vagy csak simán csiszoló steknire nálunk biztosan megtalálja a csiszoláshoz használható legjobb minőségü anyagot.
 
IPARI ANYAGOK
Ipari festéket fa és fémipari felhasználásra tudunk keverni. Faipari felhasználásra a SIGMAR ipari fapácokat keverjük hozott színminta vagy színkatalógusból kiválasztott színkód alapján, különbőző fa fajtákra szeszes és vizes kötőanyagokból. Egyedi színek beállítását is válaljuk.Az URKISYSTEM ipari festék keverő rendszerrrel keverünk mezőgazdasági munkagépekre, vas szerkezetekre teherautókra.A színkeverés több féle kötőanyagok közül választható egy-két komponensü fényes, selyem, matt vagy kalapácslakk.